четвъртък, 3 септември 2009 г.

Facebook ражда звезди!



Ако се чудите как лесно да пробиете и да станете известен (поне в интернет средите), ето ви един възможен отговор - започенете да правите тестове във Facebook. Хем ще прославите името си, хем ще убиете времето на хората, хем ще спомогнете за цялостната Facebook истерия у нас!

Да живее Facebook-а и тестовете му, та и ние юзърите покрай тях!

9 коментара:

Анонимен каза...

Tq maniqta po facebook e ot mnogo godini ne moga da razbera samo za6to v bulgariq izbuhna taka tazi godina dokato govorih 4e facebook e gotino i vseki se mru6te6e i vuzxvalqva6e myspace sega vsi4ki sa 24/7 online

Анонимен каза...

Гет а рийл лайф

angel s. каза...

Страхотно, дано го превърнат в професия.

MaRt каза...

- Кво бачкаш?
- Ами създавам тестове във Facebook.

ха-ха-ха. xD

2f1b каза...

E mnogo po lesno e da si pokajesh cicite, otkolkoto da se zanimavash s tiq nenormalni testove... ili oje po dobroto da tagvash svoi snimki s imenata na vsichki v friendlista ti.. garantira ti 1000% novi priateli za purvata sedmica.. osobenno ako snimkata e sus veche spomenatite cici... :)

Анонимен каза...

Toq facebook mi izglejda mnogo ot4aqna istoriq.Kato da kupuva6 akcii po internet i da prodava6-uj pritejava6 ne6to,a vsu6nost to ne su6testvuva realno.Vse edno 4ovek ne moje da si nabavi naturalna komunikaciq i si q urejda vuv virtualno prostrantvo.Kato cqlo ne vliqe polojitelno na naselenieto,vupreki 4e kato trugnat po glavnata vseki znae fizionomiqta na drugiq (ot facebook).Vse taq dali si pokazvash ne6to ili prosto pozira6 v nqkoe elitno zavedenie,ideqta e 4e uj ti dava mnogo i priqteli i kontakti,s edna duma sigurnost,a vsu6nost te o6tetqva kato li4nost.

Ivelina каза...

Авторър, не знам какъв ти е проблема с това, че съм направила 3 теста или с това, че съм си сложила името под един от тях? Щом хората ги решават активно значи им се кефят, а някои дръвници ми се правят на философи кой търсел известност и т.н. Мисля че тези, които живеят в тоя сайт и нямат никакъв социален живот и различни цели от това да натрупат 600 приятели са доста по-хранителна тема. Благодаря за рекламата иначе, явно само ти си този, който работи за каузата да стана известна, защото аз нямах тази възтъпа идея. Айде със здраве!!!

MaRt каза...

Авторър аз ли би трябвало да съм? Еми мацка няма проблем принципно... просто ми се стори интересно и го постнах х))) Със здраве то ю ту х)

Анонимен каза...

Темите на тестовете са... лол!Хората се кефят и на такива тестове и на някви си цици?Тоест на ненужен умствен напън и на нищо неструваща голота?И без много да философства на човек му става ясно за какво става дума...жалко. :/