неделя, 11 декември 2011 г.

Circus Devils - Leave The Knife, Curtis

В петък вечерта снимахме клипа на Circus Devils, заедно с Steve Five от The Library is on fire, както и няколко други негови приятели, с които се запознах същата вечер - Cory Race and Ashley Epps. Режисьор и оператор е очарователната K-chan aka Katie Rachele. Всъщност всичко се получи уникално спонтанно - пристигнах на снимките директно от работа и заснехме всичко почти без дубли. Видеото беше готово за 2 дни, на което му казвам американска експедитивност, като се има предвид, че това, което снимахме с Alien Industry в България отне около 2-3 месеца да излезе. Ето го и видеото към Leave the knife, Curtis.

Моля, не си играйте с ножове в домашни условия. Или си играйте. То си е ваша работа.

10 коментара:

сладурест сладкишчо каза...

мартина, имаш шкембе.

MaRt каза...

Verno, ti nqma6 li si?

сладурест сладкишчо каза...

не
:)

Бай ти Огнян каза...

Аз имах преди, ама вече почти нямам, малко паласките ми останаха само да дооправя(те най-трудно се махат), ама иначеее големи чудеса може да постигне човек само с опори, преси и бягане. Ко ми беше наблизо Марта, щях да я зема да бяга с мене - за 1 месец ше стане БОНБОНА!

сладурест сладкишчо каза...

Извинявам се за първоначалната си остра реакция, но наистина бай Огнян е прав- все пак не може двайсет и няколко годишно момиче да си позволява лукса да се отпуска така- предлагам ти наистина да почнеш да спортуваш- първо полека, тялото ти да свикне, после малко повечко кардио, съчетано с нисковъглехидратна диета за поне 6- 7 месеца, както и да забравиш за всякакъв джънкфуд и ще се поизчистиш добре.
Като вариант ти предлагам (разбира се на един малко по- късен етап) кросфит- тренировки и веднъж или два пъти седмично да правиш "табата" (виж гугъл)- работят безотказно- за съжаление вече затворена страница за мен, поради многото травми, които имам.
Ако имаш нужда от съвет- с удоволствие ще помогна.
С приятелски поздрави, твой Сладурест сладкишчо.

p.s. Всичко това няма да ти отнема повече от час и половина, с къпането, на ден.
p.p.s. Спри да пиеш и пушиш.

MaRt каза...

Кога някой от вас, ще започне да коментира нещо различно от това имам ли шкембе, курва ли съм и тн. това не е моделско портофолио, а БЛОГ, тъпи копелета. Fuck off x 2. Докато вие висите пред компютрите си в някое българско село аз отивам да слушам четене на Лу Рийд в Даунтаун Бруклин и после да се срещна с приятели в Манхатън. То е ясно, че ви е яд, ама поне бъдете малко мъже и не го показвайте така комплексарската.

Бай ти Огнян каза...

То човек с добро......

ал-Хайтам каза...

Никой от нас не е споменал думата "курва" нито веднъж :)

ал-Хайтам каза...

опа !
току- що я написах........

Анонимен каза...

s nai-dobri 4uvstva, ama videoto ne me kefi osobeno...vij drugoto be6e dosta po-dobre :)