вторник, 1 ноември 2011 г.

Наклонено

Десетки имена на мъже в телефонния указател И нито един, на когото да се обадиш, ей така, да си поговорите... Подът на стаята и въобще на целия Април не, не Април, Ноември сме. Почти. Апартамент имах в предвид, е наклонен. Все едно живееш на хълм. Под наклон. Имам в предвид. На ръба на бръснача. През цялото време. Поне стрелките на часовника са прави. Уж.

6 коментара:

Анонимен каза...

Мимче не зная до колко тея наркотици и въобще активни вещества ти се отразяват много добре, мойто момиче :( Притесняваш ме...

Бай ти Огнян каза...

Ам тъй е то, кат нещеш се обадиш на нас - ВТОРОТО ТИ СЕМЕЙСТВО. Хората, които ПОСТОЯННО СЕ СЕЩАТ ЗА ТЕБ, и винаги с усмивка си припомнят забавните мигове прекарани заедно в твоя блог. Но ти предпочиташ да ни игнорираш и да ни смяташ за имагинарни, докато зад всяко едно от нашите вирутуални егота се крие по един прекрасен човек, който те цени.

ънкъл долан каза...

И аз, като бай Оги (здравейте, колега) съм малко обиден от демонстративното ти отношение към нас, твоите невидими приятели, твоите зайци Франк..
Понякога може чувството ни за хумор да е малко.. хм, чепато- но все пак можем да бъдем добри и верни приятели, когато ни опознаеш..
Сърцата ни са винаги отворени за теб.
Освен това ти пожелавам да намериш себе си един ден.

Lan Adelrey каза...

SCHMATKO, Y U NO CALL ME ?!

Анонимен каза...

коз ши хейт ю, датс уай.

Бий Онсе каза...

само няя са притесняваш мойто момичи. не си сама ... ол да сингал лейдис (пут а рингонит)!!