вторник, 15 ноември 2011 г.

Dirty New York Legends: Boys in the band (part 2)



Винаги съм можела да имам който си пожелая мъж в леглото си, в толетната на заведението, на стълбите във входа, къде ли не. Можех да ги чукам като лошо момиче веднага, проблемът беше, че после започваше да ми пука. С I. се видяхме още няколко пъти, през определен период от време. Връзката ни, както обикновено, беше невъзможна – той имаше гадже от година и кусур, не особено привлекателна на пръв поглед, но както в последствие разбрах доста интересна мацка, на която пипето определено й сечеше, макар и в по-различни вълни от тези на „нормалните“ хора, нещо, което уважавах. Обвързаността му, обаче, не ни попречи да позабавляваме подобаващо известно време. Веднъж, например, го накарах да лъска пред мен на колене в тоалетната на един столичен бар, докато го снимах с телефона си, а след това отидохме у тях, където през уебкамерата го унижавах пред една своя приятелка. Звучи забавлително, нали? Всъщност с I. правихме „класически“ секс само 1 или 2 пъти – сексът никога не беше основното в нашите игри, а просто рядко допълнение. Ако аз бях доминиращата, той имаше странния фетиш да държи кура си възможно най-мек и малък, а аз да му се подигравам как не може да го вдигне. Когато той доминираше ме караше да смуча пениса му с часове, да се давя с него, а накрая свършваше на едри, топли струи върху лицето ми и ми правеше снимка за спомен. Ставах доста перверзна на кокаин и доста се развихрях, но пък трудно свършвах. Май само веднъж достигнах до оргазъм с него, лежах на дивана у тях, а той ме обработваше с пръсти с едната ръка и ми биеше шамари по лицето с другата. През доста от останалите пъти, аз стоях и докосвах клитора си, надрусана и пияна, без почти никакъв ефект. Свършването беше най-малкият проблем.
Правило номер едно е никога не се влюбвай в Мастъра си. Правило номер две – правило номер едно е невъзможно. Започнах да следя концертите на бандите му и да ходя там, уж небрежно наконтена, да се поклащам в ритъма на музиката, гледайки го с възхищение. Моят Мастър беше на сцената. Беше неизбежно. Започнахме да се виждаме и да си пишем все по-рядко и по-рядко, да му предлагам да се видим и той да ми отказва. След поредния отказ, реших да изпия две уискита на екс в апартамента си, да сложа черната рокля, червеното червило, чорапи със силикон и да отида в любимия си Софийски рок бар.
Всъщност имаше повод да бъда там, трябваше да напиша репортаж за концерта на една местна индъстриал банда. Именно там, облегнат небрежно на бара, пиейки водка с Ред Бул, срещнах N...

28 коментара:

поздрав каза...

омммммммм

по- здрав каза...

иху- аху !

Анонимен каза...

Млъкни ма, Мартинооо. Ебаааси простото същество, не млъкна ве, не са научи ве еййййй.....

ънкъл долан каза...

смятай с кви нещастни мъже се срещаш, за едната свирка се продавате бе.. бимумайката

- което пък от своя страна води до потвърждение на отдавна наложилото се мнение, че ти наистина не си струваш усилието..

- и за да не си помислиш че съм гей и затова не ме възбуждат жалките ти фантазии- имам си риъл дол.

Prednik каза...

mda qko hareswa mi

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Пламена Стоева каза...

Март, по възбуждащи истории отдавна не бях чела. Искам да знам продължението.
А троловете да си ходят, ясно ли е ?!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

А и за Мартина нещо. Разочарован съм, че сега след като си вързана за предаването "презентиращо" алтернативната младеж на България продължаваш да бълваш такива простотии. Вие не сте алтернативна младеж. Вие сте същите хорица, като тези клоуни които нареждате, че са смешни, но просто сте облечени в различни дрехи. Имах надежда, че можеш да напишеш нещо по-интересно от блудкав порнографски разказ. Ще си позволя да те цитирам Миме "porn – no plot, only flesh". Може би трябва да се свържеш с "чук чук" и да си уговориш работа там, поне и някой лев отгоре ще изкараш.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Тодор Стоев каза...

Приятел, внимавай какъв тон използваш когато говориш на съпругата ми. Колкото и анонимен да се чувстваш - има си начини всичко да се разбере. Предупреждавам само един път.

чичолино каза...

Тъй хубаво ще е при условие, че не си съвсем проста и владееш поне българския език, да спреш да пишеш такива грозотии. Много евтино и плоско седи, а всеки прави такива неща-не всеки ги описва така гордо и бездарно.
Хенри Милър и Буковски са далече и ерекциите им спадат в гроба от тва майна
Нескандална, а скандолна

Checkem каза...

чичолино
17 ноември 2011, 14:14

Dem doubles!

MaRt каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

окей, кат искаш у лево аз лично бегам у лево, чао !!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Marti, nedei taka sega, ima i drugi hora, koito sledqt bloga ti s interes, nedei zaradi nqkolko bezhaberni individa, da si vdigash nervite.

ал-Хайтам каза...

стана ми мъчно за мартинка !

мартина- обичам те ! ела при мен !

Пламена Стоева каза...

Март, не си струва да обръщаш внимание на някакви пъпчиви пубертети и само заради тях да спираш да пишеш- погледнах и английскоезичния ти блог, но мисля, въпреки, че си в NY, трябва да продължиш да пишеш тук, най- малкото за да поддържаш нивото на езика си ;)- както й за да можем със съпруга ми да открадваме още някоя и друга идея за забавления :DDDD

MaRt каза...

Ще си трия каквото си искам, защото това си е моя блог и имам абсолютното право. х))) И аре стига вече с тези асоциации - "това е еди кой си", историята е вдъхновена от реални лица, някои от които мои приятели, но представлява една фантазия т.е. е ИЗМИСЛЕНА. Причината да трия тези коментари е, че "набедения" за герой в моята история е мой приятел, познавам и гаджето му, и двамата са супер пичове и не искам да се заплитат някакви тъпи интриги съвсем по български. Надявам се, че бях достатъчно ясна. Ще пусна третата част утре. х)

Бай ти Огнян каза...

/ме си гушва мартиту
гууушиииии
стисссссссссс!

Анонимен каза...

Винаги съм можела да имам който си пожелая мъж в леглото си - nai-golqmata ti zabluda e tova :)

MaRt каза...

Най-голямата заблуда на кого - на мен или на главната героиня в разказа? Защото, според мен, не разграничавате двете неща, а трябва... х)

сладурест сладкишчо каза...

В грешка си, мойто момиче... х)

Бай ти Огнян каза...

Аре остъй мартито ве, пуууу чумата да та тръшне дано!

сладурест сладкишчо каза...

огняне, моля ти се, не се меси в отношенията ми с момичето- аз може да съм строг, но съм и справедлив- а ти ако обичаш, обогати си малко речника, защото не ти подхожда това, което демонстрираш- което от своя страна е мерило за вътрешното ти богатство

сладурест сладкишчо каза...

огняне, моля ти се, не се меси в отношенията ми с момичето- аз може да съм строг, но съм и справедлив- а ти ако обичаш, обогати си малко речника, защото не ти подхожда това, което демонстрираш- което от своя страна е мерило за вътрешното ти богатство

Бай ти Огнян каза...

АААААААА ДАБЪЛПОСТ, МОДЕРАТОРИ ИЗТИРЙТЕ ГО ААА!