вторник, 17 април 2012 г.

Статия за мен от любимия ми Киро




... всъщност за мен и клипа, който снимахме със Circus Devils:

Виж я в блога му.

7 коментара:

Анонимен каза...

атеншън хор

Анонимен каза...

след многобройните доводи подкрепящи мои и тези на други хора хипотези вече сме напълно сигурни в твоята самопогълнатост г-це Дечевска. Има един термин в теориите за личността, за който съм сигурен, че сама ще се досетиш :) Очаквам скоро да започнеш да пишеш публикации в които да коментираш сама себе си от трето лице и да анализираш неповторимата си същност. В града, в който живея има един човек, който го прави много изкусно, но се надявам да не стигнеш неговото положение... И за да подхраня и аз малко твоят неповторим АЗ, бих си сложил ако мога на стената снимка с ТЕБ докато говориш по онзи мегафон :) Признавам смисъла от него така и не намерих до ден днешен, но изглеждаше впечатляващо... комично дори ;)

с много обич,
Виолин Вианофф, несертифициран учител по цигулка, абсолютен мошеник, нелегитимен руско-френски гражданин

конт Жак д'Анжу дьо Порнак каза...

Mарт, искам да се срещнем един ден и да направим най- разбиващия и див анонимен секс, така че след нас да остане апокалипсис.
След това ще си тръгнем, всеки в своята си посока и в своя си живот, в своите си мисли, в своите си любови и омерзения, в своите смърти.
Един ден.

Сурова Ядка каза...

Tri supi i edno hlebche!

Сурова Ядка каза...

Tova gore vse edno ne ste go videli.

MaRt каза...

Ами драги ми Анонимен, ако не говориш за себе си в собствения си блог, къде да го правиш? Ако това, че има хора заинтересувани от моята личност, а не от твоята и това те дразни или ядосва си е лично твой проблем. Като не ти харесва не чети, ама явно това е част от българския манталитет да храниш и да псуваш и това да те кара да се чувства добре. Няма нищо, поздравявам те с тази песен, като учител по цигулка може да ти хареса: http://www.youtube.com/watch?v=yXU5zUHA1Ak

Поздрави,

твоя "атеншън хор",
Март Кауаи

Анонимен каза...

Поздрава ти Мартина беше трогателен и много ти благодаря за него ;) Сега макар и не много релевантно на темата и аз искам да те поздравя с една песен. Винаги когато я слушам се сещам за теб... от едногодинщното ни познанство с теб :) И винаги си я припявам от тогава по начина, по който сега ще предложа на теб. Замествай всеки път името на героинята от песента със своето собствено и виж какъв магически пъзел се нарежда. Дори сега преди да ти отговоря я изслушах и се развълнувах... и мила моя не съм те псувал!
ето и песента: http://www.youtube.com/watch?v=Hna3aUeG5oM

с много обич,
твое социално огледало.
Вианофф